Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

34, 36, 38, 40, 42

Ngjyra

Bezhe

Marka

Gjinia

70% Viskoze, 30% Lino

Sugjerime

  • Pantallona Të Shkurtra 990L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,990L