Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Masa

L, M, S, XS

Ngjyra

E kuqe

Gjinia

Materiali i produktit

Sugjerime

  • Kanatjere 1,990L
  • Fustan 3,990L
  • Fustan 3,990L
  • Fustan 2,490L
  • Fustan 3,990L
  • Fustan 1,990L
  • Fustan 3,990L
  • Fustan 3,490L