fbpx
Kërkoni produkte
Menu
Kategoritë
Back

Misioni & Vizioni

Misioni i STINA.AL është të plotësojë dëshirat dhe nevojat e konsumatorëve shqiptar në fushën e veshjeve dhe këpucëve, duke ofruar një shumëllojshmëri markash të sprovuara në treg, me një raport adekuat çmim-cilësi dhe me shërbim të saktë e të shpejtë në të gjithë Shqipërinë.

Vizioni i STINA.AL është të bëhet platforma më e klikuar online dhe të zgjerojë gamën e artikujve në fushën e veshjeve dhe këpucëve, për të plotësuar dëshirat dhe nevojat jo vetëm të konsumatorëve shqiptar por edhe atyre të rajonit, në të ardhmen e afërt.