Kërkoni produkte
Menu
Kategoritë

Pyetje & pergjigje te shpeshta

 • A kryeni dergesa jashte Shqiperise?

  Jo, faqja e blerjeve online nuk kryen dergesa jashte territorit te Republikes se Shqiperise!

 • Si ta kthej nje artikull te blere per te nderruar numrin, masen, ngjyren, etj?

  Ju mund te provoni artikullin sapo ai vjen tek ju dhe mund t’ia jepni po te njejtit postier qe jua solli.

 • Ne cfare rastesh mund te kthehet nje artikulli?

  Artikulli mund te kthehet ne ato raste kur:
  a) Nuk ju pelqen;
  b) Artikulli nuk ju ben;
  c) Nuk eshte i njejte me ate qe eshte shfaqur ne foto
  d) Ne rast se artikulli ka probleme lehtesisht te evidentueshme, si ngjyra, shqepje, lidheset etj.

 • Per sa kohe vjen porosia?

  Porosia vjen tek ju:
  Brenda Tiranes: Kohezgjatja e procesit: brenda 24 oreve te dites se punes.
  Jashte Tiranes: Kohezgjatja e procesit: 24-48 ore te dites se punes. Pra ne rast se porosia behet diten e hene ajo vjen te marten ose te merkuren dhe ne rast se porosia behet diten e premte ajo vjen te henen ose te marten per arsye se dita e shtune dhe ajo e diele konsiderohen si dite pushimi nga posta.

 • Si te kontaktoj me postierin?

  Ju lutem na kontaktoni ne dhe me pas ne do te kontaktojme me postierin per cdo vonese te mallit tuaj.

 • Cila eshte metoda e pageses?

  Metoda e pageses eshte e thjeshte dhe mjaft praktike. stina.al nuk kerkon pagesa me karte krediti apo debiti. Pagesa behet ME PARA NE DORE (CASH) ne momentin e marrjes se mallit!