fbpx
Kërkoni produkte
Menu
Kategoritë

Rreth nesh

www.stina.al si faqe lindi në shtator 2016, por si koncept, portali ynë i porosive online ishte diskutuar prej shumë stinësh.
Arsyeja kryesore e hapjes së faqes ishte shërbimi sa më i shpejtë ndaj klientit. Fakti është se, gjatë ditës, bashkëkombësve tanë i mbetet përherë e më pak kohë për të shpenzuar në veprimtarinë e blerjes së veshjeve e këpucëve.
Tani porosit vetëm me një klikim dhe në vijmë te ju. Thënë këtë, kryem analizat tona të tregut dhe vumë re se në disa qytete e në shumë fshatra të Shqipërisë, nuk kishte dyqane fizike, të cilat mund t’i plotësonin nevojat banorëve atje, prandaj menduam t’ua dërgonim produktet që ata donin pikërisht në shtëpitë e tyre, kudoqofshin ato nëpër Shqipëri. Prania dhe bashkimi i produkteve tona do të vijë edhe me oferta të herëpashershme.

Idea u materializua në momentin që pjesë të nismës sonë patëm 5 kompani të sprovuara në treg për cilësinë, cmimet dhë qëndrueshmërinë e tyre, por c’është më e rëndësishmja, për guximin për të përqafuar idetë e reja dhe perspektivën e blerjes online. Ndaj me mirënjohje të thellë do të donim të falenderonim firmat KOTON, FLO, ELLE, LTB dhe PENTI, si bashkudhëtaret tanë të parë.

Mirëpresim këdo tjetër që ka dëshirë të bashkëpunojë me stina.al, të na shkruajë një email në marketing@stina.al

Stina.al, ndrysho bashkë me stinën!