Back

Mbathje Femrash (Intimo)

Mbathje Femrash (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL, XS

Gjinia

Ngjyra

Blu

Marka

Poliamide

Sugjerime

  • Mbathje Femrash (Intimo) 390L
  • Mbathje Femrash (Intimo) 390L
  • Mbathje Femrash (Intimo) 690L
  • Mbathje Femrash (Intimo) 390L
  • Mbathje Femrash (Intimo) 390L
  • Mbathje Femrash (Intimo) 390L
  • Mbathje Femrash (Intimo) 390L
  • Mbathje Femrash (Intimo) 390L