slide-stina-new-year-promo

 

 

Stina.al ndez edhe më tepër këtë atmosferë festash me dhurata dhe surpriza të dedikuara vetëm për ju.
Për çdo blerje mbi 3.000 Lek që do të bëni në faqen tonë, ju do të merrni edhe një dhuratë në këtë fundvit.

Hapat për tu bërë pjesë e konkursit:

1- Bëj një blerje mbi 3.000 Lek ne Stina.al

2- Për çdo blerje ju do të fitoni një dhuratë Surprizë të Dedikuar për ju.

3- Bëj një foto bashkë me dhuratën tënde dhe nise në inboxin e faqes tonë në Facebook.

4- 5 fotot me më shumë Like dhe Share do fitojnë një kupon me blerje 5.000 Lek në Stina.al.

Dhuroni sa më shumë këtë fundvit dhe suprizat nuk do t’ju mungojnë!