Back

Shapka

Shapka

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

40, 41, 42, 43, 44

Ngjyra

Blu

Marka

,

Lëkurë ekologjike

Sugjerime

  • Atlete 10,490L
  • Këpucë 12,590L
  • Këpucë 12,590L
  • Atlete 15,790L
  • Atlete 11,590L
  • Këpucë 14,690L
  • Pupa 9,390L
  • Këpucë 11,590L