Back

Xhaketë

Xhaketë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Gjinia

Masa

38, 42

Ngjyra

Pink

Materiali i produktit

Sugjerime

  • Xhaketë 5,990L
  • Xhaketë 4,990L
  • Xhaketë 4,990L
  • Xhaketë 6,990L
  • Xhaketë 5,490L
  • Xhaketë 5,490L
  • Xhaketë 3,990L
  • Xhaketë 6,990L