Back

Sandale

Sandale

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

36, 37, 38, 39, 40

Ngjyra

Argjend, Roze

Marka

Gjinia

100% Lekure

Sugjerime

  • Sandale 8,390L
  • Sandale 8,390L
  • Sandale 13,690L
  • Sandale 7,290L
  • Sandale 9,390L
  • Sandale 9,390L
  • Sandale 9,390L
  • Sandale 8,390L