Back

Atlete

Atlete

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

36, 37, 38, 39, 40

Gjinia

Ngjyra

Jeshile, Lejla

Marka

Lekure ekologjike

Lartësia e tabanit: 4cm

Sugjerime

 • -21%
  Atlete 7,510L
 • -21%
  Atlete 5,590L
 • -21%
  Atlete 5,590L
 • -21%
  Atlete 3,990L
 • -21%
  Atlete 3,990L
 • Atlete 4,990L
 • Atlete 4,990L
 • -21%
  Atlete 3,190L