Back

Pantallona (Plazhi)

Pantallona (Plazhi)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

2-3, 3-4, 4-5, 5-6, 7-8, 9-10

Ngjyra

Mustard

Marka

Gjinia

80% Poliamide, 20% Elastan

Sugjerime

  • Pantallona (Plazhi) 1,990L
  • Pantallona (Plazhi) 1,990L
  • Pantallona (Plazhi) 1,990L
  • Pantallona (Plazhi) 1,990L
  • Pantallona (Plazhi) 1,990L
  • Pantallona (Plazhi) 1,990L
  • Pantallona (Plazhi) 1,990L
  • Pantallona (Plazhi) 1,290L