Back

Pupa

Pupa

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

40, 41, 42, 43, 44

Gjinia

Ngjyra

Blu

Marka

Lekure

Lartësia e takes: 2.5cm

Sugjerime

  • Pupa 5,990L
  • Pupa 7,990L
  • Pupa 7,990L
  • Pupa 8,990L
  • Pupa 6,990L
  • Pupa 6,990L
  • Pupa 7,990L
  • Pupa 7,990L