Back

Pulovër

Pulovër

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, S, XL, XXL, XXXL

Ngjyra

Blu e erret

Marka

53% Poliester, 27% Poliakrilik

Sugjerime

  • Pulovër 2,990L
  • Pulovër 2,990L
  • Pulovër 1,990L
  • Pulovër 1,490L
  • Pulovër 1,990L
  • Pulovër 1,490L
  • Pulovër 1,990L
  • Pulovër 1,490L