Back

Xhinse

Xhinse

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Masa

28/30, 29/30, 30/30, 31/30, 31/32, 32/30, 32/32, 33/30, 33/32, 34/30, 34/32, 36/30, 36/32, 38/30, 40/30, 42/30

Ngjyra

E zeze

Gjinia

Materiali i produktit

Sugjerime

  • Xhinse 3,990L
  • Xhinse 4,290L
  • Xhinse 4,290L
  • Xhinse 4,290L
  • Xhinse 4,290L
  • Xhinse 2,290L
  • Xhinse 2,290L
  • Xhinse 4,290L