Back

Fustan

Fustan

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

12-18, 18-24, 24-36, 6-9, 9-12

Ngjyra

Roze

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Fustan 1,990L
  • Paliçeta 3,490L
  • Fund 1,690L
  • Fund 1,990L
  • Fund 1,790L
  • Bluza 1,990L
  • Bluza 1,690L
  • Bluza 1,790L