Back

Fustan

Fustan

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

3-4, 4-5, 5-6, 7-8

Ngjyra

E kuqe

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Bluza 1,290L
  • Tuta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L