Back

Fustan

Fustan

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 3-4, 4-5, 5-6, 7-8, 9-10

Ngjyra

Mente

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Fund 1,790L
  • Fustan 1,690L
  • Fustan 1,690L
  • Paliçeta 1,990L
  • Fustan 1,990L
  • Fund 2,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L
  • Fund 1,290L