Back

Reçipeta (Intimo)

Reçipeta (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

70B, 75A, 75B, 75C, 80A, 80B, 85B, 90B

Gjinia

Ngjyra

Roze

Marka

100% Poliamide

Sugjerime

  • Reçipeta (Intimo) 2,290L
  • Reçipeta (Intimo) 1,790L
  • Reçipeta (Intimo) 1,790L
  • Reçipeta (Intimo) 1,690L
  • Reçipeta (Intimo) 1,690L
  • Reçipeta (Intimo) 1,690L
  • Reçipeta (Intimo) 1,690L
  • Reçipeta (Intimo) 1,290L