Back

Boxer Për Meshkuj

Boxer Për Meshkuj

690L

Masa

L, M, S, XL, XXL

Gjinia

Ngjyra

E zeze

Marka

95% pambuk dhe 5% elastan

Sugjerime

  • Boxer Për Meshkuj 1,190L
  • Boxer Për Meshkuj 1,290L
  • Boxer Për Meshkuj 1,990L
  • Boxer Për Meshkuj 1,290L
  • Boxer Për Meshkuj 1,290L
  • Boxer Për Meshkuj 1,190L
  • Boxer Për Meshkuj 1,190L
  • Boxer Për Meshkuj 1,290L