Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Masa

29, 30, 31, 32, 33, 34, 36

Ngjyra

E zeze, Gri

Materiali i produktit

Sugjerime

  • Kanatjere 990L
  • Xhinse 3,990L
  • Xhinse 4,290L
  • Xhinse 3,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,290L
  • Pantallona 3,990L
  • Pantallona 4,490L