Back

Çorape Meshkujsh

Çorape Meshkujsh

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

STD

Gjinia

Ngjyra

E bardhe

Marka

67% Pambuk, 19% Poliester, 11% Poliamide, 3% Elastan

Sugjerime

  • Çorape Meshkujsh 690L
  • Çorape Meshkujsh 890L
  • Çorape Meshkujsh 690L
  • Çorape Meshkujsh 690L
  • Çorape Meshkujsh 890L
  • Çorape Meshkujsh 690L
  • Çorape Meshkujsh 690L
  • Çorape Meshkujsh 790L