Back

Xhinse

Xhinse

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

29/30, 30/30, 31/30, 31/32, 32/30, 32/32, 33/30, 33/32, 34/30, 34/32, 36/32

Ngjyra

Blu

Marka

98.5% Pambuk

Sugjerime

  • Xhinse 2,990L
  • Xhinse 2,990L
  • Xhinse 2,490L
  • Xhinse 2,290L
  • Xhinse 2,990L
  • Xhinse 2,990L
  • Xhinse 2,990L
  • Xhinse 2,990L