Back

Mbathje Femrash (Rroba Banjo)

Mbathje Femrash (Rroba Banjo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

36, 38, 40, 42

Gjinia

Ngjyra

Miks

Marka

Materiali I produktit

Sugjerime

  • Mbathje Femrash (Rroba Banjo) 2,490L
  • Mbathje Femrash (Rroba Banjo) 1,990L
  • Mbathje Femrash (Rroba Banjo) 1,990L
  • Mbathje Femrash (Rroba Banjo) 2,490L