Back

Pupa

Pupa

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Gjinia

Masa

36, 37, 38, 39, 40

Ngjyra

Nude

Lëkurë ekologjike

Sugjerime

  • Pupa 3,990L
  • Pupa 3,490L
  • Pupa 3,490L
  • Pupa 3,990L
  • Pupa 3,990L
  • Pupa 2,990L
  • Pupa 2,490L
  • Pupa 2,990L