Back

Pulovër

Pulovër

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL, XS

Gjinia

Ngjyra

Pana

Marka

65% Poliakrilik, 35% Poliester

Sugjerime

  • Kanatjere 1,990L
  • Fustan 3,990L
  • Fustan 3,990L
  • Fustan 2,490L
  • Fustan 3,990L
  • Fustan 1,990L
  • Fustan 3,990L
  • Fustan 3,490L