Back

Këpucë

Këpucë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

36, 37, 38, 39, 40

Gjinia

,

Ngjyra

Bezhe, E zeze

Marka

Tekstil

Lartësia e takes: 6.5cm

Sugjerime

  • Këpucë 4,990L
  • Këpucë 4,990L
  • Këpucë 6,990L
  • Këpucë 7,990L
  • Këpucë 6,990L
  • Këpucë 6,990L
  • Këpucë 6,990L