Back

Reçipeta (Intimo)

Reçipeta (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Gjinia

Masa

75B, 75C, 80B, 80C, 85B

Ngjyra

Kafe

90% Poliamide

Sugjerime

 • -21%
  Reçipeta (Intimo) 2,630L
 • -51%
  Reçipeta (Intimo) 1,640L
 • -21%
  Reçipeta (Intimo) 1,990L
 • -51%
  Reçipeta (Intimo) 840L
 • -41%
  Reçipeta (Intimo) 590L
 • Reçipeta (Intimo) 2,990L
 • Reçipeta (Intimo) 3,990L
 • Reçipeta (Intimo) 1,690L