Back

Fustan Plazhi

Fustan Plazhi

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

S-M, M-L, XS-S

Ngjyra

Kanelle

Marka

Gjinia

Pambuk 100%

Sugjerime

 • -17%
  Fustan Plazhi 2,490L
 • -70%
  Fustan Plazhi 1,230L
 • -70%
  Fustan Plazhi 1,200L
 • -70%
  Fustan Plazhi 1,020L
 • -70%
  Fustan Plazhi 1,020L
 • -70%
  Fustan Plazhi 1,200L
 • -70%
  Fustan Plazhi 1,500L
 • -70%
  Fustan Plazhi 1,500L