Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL, XS, XXL

Ngjyra

Roze e hapur

Marka

Gjinia

100% Viskoze

Sugjerime

  • Këmishë 5,990L
  • Këmishë 3,290L
  • Këmishë 2,290L
  • Këmishë 3,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 3,290L