Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10, 11-12

Ngjyra

Gri

Marka

Gjinia

55% Pambuk, 45% Poliester

Sugjerime

  • Bluza 1,290L
  • Tuta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L