Back

Xhinse

Xhinse

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

28/30, 28/32, 29/30, 29/32, 30/30, 30/32, 30/34, 31/30, 31/34, 32/30, 32/32, 32/34, 33/30, 33/32

Ngjyra

Blu e erret

Marka

93% Pambuk, 5% Poliester

Sugjerime

  • Xhinse 5,990L
  • Xhinse 5,990L
  • Xhinse 2,990L
  • Xhinse 2,990L
  • Xhinse 2,490L
  • Xhinse 2,490L
  • Xhinse 2,490L
  • Xhinse 2,490L