Back

Çorape

Çorape

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

12-24

Ngjyra

Gri

Marka

Gjinia

76% Pambuk, 23% Poliester, 1% Elastan

Sugjerime

  • Bluza 1,290L
  • Tuta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L