Back

Tuta

Tuta

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Gjinia

Ngjyra

Jeshile

Marka

50% Pambuk, 50% Poliester

Sugjerime

  • Këmishë 1,990L
  • Këmishë 1,990L
  • Këmishë 1,490L
  • Këmishë 1,690L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 1,690L
  • Këmishë 1,690L
  • Këmishë 1,690L