Back

Tuta

Tuta

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Gjinia

Ngjyra

Blu

Marka

55% Pambuk, 45% Poliester

Sugjerime

  • T-Shirt 990L
  • Çorape 390L
  • Çorape 390L
  • Çorape 590L
  • Çorape 390L
  • Çorape 590L
  • Paliçeta 1,790L
  • Çorape 590L