Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

12-18, 18-24, 24-36, 3-4, 4-5, 9-12

Gjinia

Ngjyra

Roze

Marka

100% Pambuk

Sugjerime

  • T-Shirt 1,190L