Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Masa

11-12, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Ngjyra

E zeze

Gjinia

Materiali i produktit

Sugjerime

  • Bluza 1,490L
  • T-Shirt 1,690L
  • T-Shirt 690L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,190L
  • Pantallona Të Shkurtra 990L
  • Xhinse 2,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,690L