Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 13-14, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Gjinia

Ngjyra

Blu

Marka

100% Pambuk

Sugjerime

  • Sandale 2,990L
  • Sandale 1,490L
  • Sandale 2,990L
  • Çorape 690L
  • Çorape 790L
  • Sandale 1,990L
  • Shapka 1,490L
  • Sandale 1,490L