Back

Bluza

Bluza

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 6-7, 7-8, 8-9, 9-10

Gjinia

,

Ngjyra

E bardhe

Marka

Materiali I produktit

Sugjerime

  • Sandale 2,990L
  • Sandale 2,990L
  • Sandale 3,490L
  • Sandale 2,990L
  • Sandale 2,990L
  • Çanta 1,490L
  • Çanta 1,490L
  • Shapka 1,990L