Back

Reçipeta (Intimo)

Reçipeta (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

75B, 75C, 80B, 80C, 85B, 85C, 90C

Gjinia

Ngjyra

E zeze, Gri

Marka

Materiali I produktit

Sugjerime

 • Reçipeta (Intimo) 1,690L
 • Reçipeta (Intimo) 1,790L
 • Reçipeta (Intimo) 1,690L
 • Reçipeta (Intimo) 1,990L
 • Reçipeta (Intimo) 1,490L
 • -31%
  Reçipeta (Intimo) 1,740L
 • -31%
  Reçipeta (Intimo) 1,740L
 • -31%
  Reçipeta (Intimo) 2,090L