Back

Fustan

Fustan

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Gjinia

Masa

L, M, S, XL

Ngjyra

Kanelle

Materiali i produktit

Sugjerime

  • Pizhama (Kanatjere) 1,990L
  • Pizhama (Kanatjere) 3,290L
  • Pizhama (Tuta) 1,990L
  • Pizhama (Tuta) 2,290L
  • Fustan 4,990L
  • Fustan 2,990L
  • Fustan 3,290L
  • Fustan 3,990L