Back

Fustan (Gjumi)

Fustan (Gjumi)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL

Ngjyra

Blu e hapur

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Fustan (Gjumi) 4,990L
  • Fustan (Gjumi) 4,490L
  • Fustan (Gjumi) 6,490L
  • Fustan (Gjumi) 4,990L
  • Fustan (Gjumi) 2,990L
  • Fustan (Gjumi) 3,990L
  • Fustan (Gjumi) 2,990L
  • Fustan (Gjumi) 1,290L