Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

34, 36, 38, 40, 42

Ngjyra

Bojeqielli

Marka

Gjinia

52% Pambuk, 48% Poliester

Sugjerime

  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 4,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 3,490L
  • Këmishë 3,490L
  • Këmishë 1,990L