Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL, XS

Gjinia

Ngjyra

Kafe

Marka

33% Poliester, 67% Pambuk

Sugjerime

  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 3,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 3,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 3,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 3,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 3,490L