Back

Fund

Fund

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

34, 36, 38, 40, 42

Gjinia

Ngjyra

Jeshile

Marka

100% Viskoze

Sugjerime

 • -41%
  Fund 1,490L
 • -41%
  Fund 1,190L
 • -41%
  Fund 1,490L
 • -41%
  Fund 1,490L
 • -41%
  Fund 1,790L
 • -41%
  Fund 2,390L
 • -41%
  Fund 2,690L
 • -41%
  Fund 1,070L