Back

Pizhama (Tuta)

Pizhama (Tuta)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Gjinia

Masa

34, 36, 38, 40, 42

Ngjyra

Jeshile

100% Poliester

Sugjerime

  • Pizhama (Tuta) 1,790L
  • Pizhama (Tuta) 3,290L
  • Pizhama (Tuta) 1,990L
  • Pizhama (Tuta) 2,490L
  • Pizhama (Tuta) 1,690L
  • Pizhama (Tuta) 1,990L
  • Pizhama (Tuta) 1,990L
  • Pizhama (Tuta) 1,790L