Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

34, 36, 38, 40, 42

Gjinia

Ngjyra

Jeshile kaki

Marka

55% Lino 45% Viskoze

Sugjerime

  • Pantallona Të Shkurtra 3,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 3,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 3,990L