Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL, XS

Ngjyra

Gri

Marka

70% Poliester, 30% Pambuk

Sugjerime

  • T-Shirt 990L
  • T-Shirt 1,690L
  • T-Shirt 2,490L
  • T-Shirt 1,990L
  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,190L
  • T-Shirt 1,690L
  • T-Shirt 1,990L