Back

Xhinse

Xhinse

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

25/32, 26/32, 27/32, 28/32, 29/32, 30/32, 31/32, 32/32

Gjinia

Ngjyra

Blu, Bojeqielli

Marka

100% Pambuk

Sugjerime

  • Xhinse 3,990L
  • Xhinse 3,290L
  • Xhinse 3,990L
  • Xhinse 3,990L
  • Xhinse 3,490L
  • Xhinse 3,290L
  • Xhinse 4,990L
  • Xhinse 3,990L