Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

34, 42

Ngjyra

Bezhe

Marka

Gjinia

74% Viskoze, 14% Lino, 12% Poliamide

Sugjerime

  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 1,790L